Havza Belediye Başkanı İkiz'den kırsal mahalle ziyaretleri

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçeye bağlı kırsal mahallelerden Dereköy'ü ziyaret etti. İkiz, Dereköy Mahallesi'ni ziyaret ederek, belediye ekiplerince yürütülen Mahalle Meydanı ve cami önü düzenleme çalışmalarını...

Havza Belediye Başkanı İkiz'den kırsal mahalle ziyaretleri

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçeye bağlı kırsal mahallelerden Dereköy'ü ziyaret etti.

İkiz, Dereköy Mahallesi'ni ziyaret ederek, belediye ekiplerince yürütülen Mahalle Meydanı ve cami önü düzenleme çalışmalarını inceledi.

Dereköy Mahallesi Muhtarı Hazım Cendek ve mahalle sakinleriyle sohbet eden İkiz, inşaatı devam eden meydan düzenlemesinin Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemizle koordineli olarak mahallelerimize hizmetlerimize devam etmekteyiz. Burada Büyükşehir Belediyemiz altyapı hizmetlerini tamamladıktan sonra bizler de mahalle içi yol çalışmalarımıza başlayacağız. Ekiplerimiz 2018 yılı çalışma takvimi gereği 4 mahallemizde parke ve beton yol çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. İnşallah güzel bir çalışma sezonu ile birçok mahallemize hizmetlerimizi ulaştıracağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER