Havza'da festival hazırlıkları devam ediyor

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları ile 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali hazırlıkları sürüyor.

Havza'da festival hazırlıkları devam ediyor

SAMSUN (AA) - Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları ile 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali hazırlıkları sürüyor.

Havza Belediye Meclisi Salonu'nda Kaymakam Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in başkanlığındaki toplantıya sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Nayman, burada yaptığı konuşmada, ilçenin adından söz ettirecek etkinliklerin yapılmasının Havza'nın tanıtımı için önemli olduğunu belirterek, "Festivallerin amacı düzenledikleri yerlerinin adını duyurmaktır. Bu kapsamda festival etkinlikleri ilçeye insanların ilgisini çekecek biçimde organize etmenin çabasındayız. Yaklaşık 2 yıllık pandemi süreci sonrası bu festival, halkımızın hayatını renk katacak ve pandeminin olumsuz etkilerinden arındıracaktır. Festivalimizi 6 gün olarak planlamaktayız." dedi.

Özdemir ise festivalin 19 Mayıs'ta başlayıp 25 Mayıs'a kadar süreceğini dile getirerek, "Festival takvimimiz tam olarak belirlendiğinde kamuoyu ile paylaşacağız. Pandemi sonrası halkımız için önemli bir terapi görevi görecek." diye konuştu.

Toplantıda festival komitesi, yapılacak etkinlikler, festival takvimi gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2022, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER