Havza Kaymakamı Nayman ve Belediye Başkanı Özdemir’den tekstil atölyesine ziyaret

Havza Kaymakamı Nayman ve Belediye Başkanı Özdemir’den tekstil atölyesine ziyaret

SAMSUN (AA) - Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, ilçede yeni açılan ve 55 kişinin istihdam edildiği tekstil atölyesini ziyaret etti.

Heyet ziyarette iş yeri sahiplerinden Recep Borucu ile görüşerek işletme hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Cengiz Nayman iş yeri sahiplerini tebrik ederek, "Sizler üretiyor ve kazanıyorsunuz. Aynı zamanda birçok insanımıza iş veriyorsunuz, aş veriyorsunuz. Bizler idareciler olarak her zaman sizin yanınızdayız. Yatırımcılarımıza her zaman kapımız açık. İnşallah Havza kısa sürede istihdam sorununu çözmüş, göç alan ve gelişen bir ilçe olacak." dedi.

Belediye Başkanı Özdemir, açılan her iş yerinin ilçenin kalkınmasına bir katkı olduğunu belirterek, "Üreterek ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunan herkes başımızın tacıdır. İstihdam üreterek halkımıza iş ve aş sağlamasına vesile olan herkese bu ziyaret nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Üreten kardeşlerimize şükran borçluyuz ve yatırımcılarımıza yardımcı olmak görevimiz." ifadesinde bulundu.

İş yeri sahiplerinden Recep Borucu ise bir süre sonra mevcut üretim alanını bin 200 metrekareye yükselterek daha fazla kişiye iş imkanı sağlayacaklarını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER