Havza TSO meslek komiteleri toplandı

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meslek Komiteleri toplantısı yapıldı. Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve 9 meslek komitesinin başkanı katıldı....

Havza TSO meslek komiteleri toplandı

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meslek Komiteleri toplantısı yapıldı.

Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve 9 meslek komitesinin başkanı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Acar, düzenlenen bu tür toplantıların odaya güç katığını ifade ederek, "Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem ilçemiz hem de üyelerimizin yararına olan tüm faaliyetlerde bulunmaya, çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Her türlü fikre, projeye açığız, yeter ki sizlerden talep gelsin. Meslek Komitesi toplantılarına önem veriyoruz. Sektörlerimizdeki sorunları dile getirerek ortak akıl birliği yaparak ancak bu şekilde çözüme ulaşabileceğimize inanıyorum." dedi.

Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ise birlikte hareket etmenin önemine değinerek, "Biz birlikte olduğumuz sürece başaramayacağımız iş, çözemeyeceğimiz sorun olmaz. Bu toplantılar ile sektörel sorunların tespiti ve bu sorunların çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişi yaprak ortak bir yol haritası çıkarmayı hedeflemekteyiz." diye konuştu.

Acar tarafından meslek komitelerinin başkanlarına Havza TSO’nun çalışmaları, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan çalışmalar ve istihdam seferberliği konusunda bilgiler aktarıldı.

Toplantıda, meslek komitesi üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından sektörlere ait durum değerlendirmesi yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER