Karabük İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantısı yapıldı

KARABÜK (AA) - Karabük İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantısı, Ahmet Sözen başkanlığında gerçekleştirildi.İl Genel Meclis Başkanı Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin geçmiş Ramazan Bayramı'nı kutladı. İsrail'in...

Karabük İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantısı yapıldı

KARABÜK (AA) - Karabük İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantısı, Ahmet Sözen başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Genel Meclis Başkanı Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin geçmiş Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistinlilere uyguladığı insanlık dışı saldırıları şiddetle kınayan Sözen, "İsrail, kadın, çocuk demeden uluslararası hukuku hiçe sayarak uyguladığı bu vahşetle bütün dünyaya terör devleti olduğunu bir kez daha ilan etmiş ve bunu tescillemiştir." dedi.

Sözen, salgın nedeniyle köylerin öneminin çok daha anlaşılır hale geldiğini belirterek, bu dönemde yıllardır köylere yapılan yatırımların daha da anlam kazandığını kaydetti.

Köylerin Altyapısını Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ödeneklerinin de netleştiğini anımsatan Sözen, "İlimize toplamda 27 milyon 187 bin 680 lira ödenek tahsis edilmiştir. 2021 yılı bütçe harcamalarında azami tasarruf tedbirlerine riayet edeceğiz. Tasarruf edilecek her kuruşun vatandaşımıza hizmet olarak geri döneceğinin bilincindeyiz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER