KARDEMİR'de çevre yatırımları

KARABÜK (AA) - Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ (KARDEMİR) 2. etap çevre yatırımlarının büyük oranda tamamladığı bildirildi. Fabrikadan yapılan açıklamada, mayıs ayında tamamlanacak olan Yüksek Fırın Tozsuzlaştırma Sistem...

KARDEMİR'de çevre yatırımları

KARABÜK (AA) - Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ (KARDEMİR) 2. etap çevre yatırımlarının büyük oranda tamamladığı bildirildi.

Fabrikadan yapılan açıklamada, mayıs ayında tamamlanacak olan Yüksek Fırın Tozsuzlaştırma Sistem ile gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gerekse Karabük Belediyesine taahhüt edilmiş olan tüm çevre yatırımlarının tamamlanmış olacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KARDEMİR Genel Müdürü Hüseyin Soykan, yolların betonlanması, yeşillendirme ve görsel iyileştirme yatırımlarının da aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Mayıs ayında taahhüt edilmiş olan 2. etap çevre yatırımlarının tamamlamış olacağını aktaran Soykan, şunları kaydetti:

"KARDEMİR, faaliyetlerini gerçekleştirirken, tüm paydaşlarının memnun olacağı sürdürülebilir büyüme anlayışıyla hareket etti. Karabüklü'lerin de bizlerden en önemli beklentisi çevre yatırımlarımızın tamamlanması. Gelecek ay bu beklentiyi de karşılamış olacağız. Bundan sonra daha çevreci, daha yeşil bir KARDEMİR, Karabük’ün ve ülkemizin hizmetinde olacak."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER