Kavak Kaymakamı Saygılı'dan Kurban Bayramı mesajı

SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Saygılı, mesajında, bayramların insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi, hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna...

Kavak Kaymakamı Saygılı'dan Kurban Bayramı mesajı

SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saygılı, mesajında, bayramların insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi, hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerden olduğuna dikkati çekti.

İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Saygılı, şöyle devam etti:

"Biliyoruz ki bayramlar, bir toplumda millet olmanın, omuz omuza olmanın, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, kuvvetlendiği, kırgınlıkların giderildiği, barış ve hoşgörü gibi değerlerin ön plana taşındığı, büyük küçük herkesin ortak paydada buluştuğu özel günlerdir. Bayramlar özünde sevgi dolu bir kucaklaşmadır. Aynı zamanda geçim sıkıntısı çeken, kimsesiz ve zor durumdaki yurttaşlarımızın en çok yanında olmamız gereken günlerdir. Bayram günleri, sevme sevindirme günleridir. Bu sevinci ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz ve yaşlı vatandaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur içinde geçirebilmeleri için ayrıca ilçemizde gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayramda görev başında olacak tüm güvenlik görevlilerimize, zabıta, itfaiye ve sağlık personelimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim."

Saygılı, Kavaklılarla Türk halkı ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER