Kavak'ta "İşte Oyun" projesi tanıtıldı

SAMSUN (AA) - İlkadım Mehmet Akif Ersoy ilkokulu öğretmenleri tarafından Kavak Emirli ilk ve ortaokulunda "İşte Oyun" projesi tanıtıldı.İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Maarif Hareketi" proğramı kapsamında...

Kavak'ta

SAMSUN (AA) - İlkadım Mehmet Akif Ersoy ilkokulu öğretmenleri tarafından Kavak Emirli ilk ve ortaokulunda "İşte Oyun" projesi tanıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Maarif Hareketi" proğramı kapsamında Mehmet Akif Ersoy ilkokulu tarafından hazırlanan proje Kavak'taki öğretmenlere anlatıldı.

İlkadım Mehmet Akif Ersoy ilkokulu Müdürü Sezai Tiryaki, "İşte Oyun" projesinin çok olumlu geri dönüşleri olduğunu belirtti.

Tiryaki, "Proje ile ortaya çıkan yeni eğitim modeli ile ezbercilik sona erdi. 500 eğitsel oyunla çocuklar derslerini oyun içinde materyal kullanarak pekiştirdiler. Tüm sınıf aktif halde dersin içinde bulundu. Projeyi öğretmenlerimizle seminer döneminde çalıştaylarla daha ileri noktalara taşımakta kararlıyız." dedi.

Emirli Ortaokulu Müdürü Murat Karaca, okulunu ziyarete gelerek proje hakkında bilgi veren Tiryaki ve öğretmenlere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER