Kavak'ta öğrencilerin yıl sonu resim sergisi

SAMSUN (AA) - Kavak Çakallı İlkokulu ve Ortaokulunca yıl sonu etkinlikleri kapsamında resim sergisi düzenlendi. Kaymakam Recep Koşal, serginin açılışında yaptığı konuşmada, bu tür sergilerin sosyalleşme bakımında önem taşıdığını...

Kavak'ta öğrencilerin yıl sonu resim sergisi

SAMSUN (AA) - Kavak Çakallı İlkokulu ve Ortaokulunca yıl sonu etkinlikleri kapsamında resim sergisi düzenlendi.

Kaymakam Recep Koşal, serginin açılışında yaptığı konuşmada, bu tür sergilerin sosyalleşme bakımında önem taşıdığını belirterek, Çakallı Ortaokulu tarafından düzenlenen sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Çakallı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ayhan Baş da eğitimci olarak kendilerine emanet edilen çocukların kişiliklerinin yerleşmesine çalıştıklarını söyledi.

Okuldaki eğitimin yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de çocuklara eğitim vererek onları birer fert olarak topluma kazandırmaya çalıştıklarını anlatan Baş, "Bugün de burada söylediğimize örnek olabilecek bir sergiyi düzenledik. Sergimizin açılışına gelmenizden dolayı sizlere teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan sergi gezildi.

Sergide 10 ana sınıfı, 145 ilkokul ve ortaokul öğrencisinin yaptığı 475 eser yer alıyor.

Serginin açılışına İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Umut Özhan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Seyfettin Güveli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, velileri ve davetliler katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER