Kaymakam Demirkale’den esnaf ziyareti

AMASYA (AA)- Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, ilçe esnafını ziyaret etti.Demirkale, Cumhuriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Ziyaret sırasında cadde üzerinde seçim standı açan partilere de ziyaret gerçekleştiren...

Kaymakam Demirkale’den esnaf ziyareti

AMASYA (AA)- Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, ilçe esnafını ziyaret etti.

Demirkale, Cumhuriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Ziyaret sırasında cadde üzerinde seçim standı açan partilere de ziyaret gerçekleştiren Demirkale, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren siyasi parti temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Demirkale, ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bugün ziyaretimizi esnafımıza yapalım istedik. İftardan sonra kapatılan Cumhuriyet Caddesi hem vatandaşların hem de esnafın ilgisini görüyor. Onlarla hem sohbet edelim hem de sorunları ve istekleri varsa onları öğrenelim istedik. Biz de esnafımız da bu ziyaretten memnun kaldı.” diye konuştu.

Demirkale, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiğini de sözlerine ekledi.

Demirkale’ye ziyaretleri esnasında Belediye Başkanı Alp Kargı, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Kahraman da eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER