Kaymakam Demirkale'den köylere ziyaret

AMASYA (AA) - Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, ilçeye bağlı Uzunyazı, Kamışlı, Türkoğlu, Kuyu ve Pekmezci köylerini ziyaret etti. Demirkale, ziyaretlerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarının kendileri...

Kaymakam Demirkale'den köylere ziyaret

AMASYA (AA) - Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, ilçeye bağlı Uzunyazı, Kamışlı, Türkoğlu, Kuyu ve Pekmezci köylerini ziyaret etti.

Demirkale, ziyaretlerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarının kendileri için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Köylere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlarla birebir görüşme fırsatı yakaladıklarını dile getiren Demirkale, şunları kaydetti:

“Öncelikli hedefimiz imkanlar dahilinde köylerimizin alt yapı ve yol sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Köy sakinlerimizin şehir standardında yaşamlarını idame ettirmeleri için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri bizler için çok önemli. Bu ziyaretlerde birebir görüşme, isteklerini dinleme fırsatı yakalıyoruz. Kapımız da, gönlümüz de her zaman kendilerine açık.”

Daha sonra Demirkale, yakından ilgilendiği köy çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER