Kaymakam Eser'den "Engelliler Haftası" mesajı

SAMSUN (AA) - Ladik Kaymakamı Adem Eser, 10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Kaymakam Eser, mesajında, Engelliler Haftası'nın insanlık adına daha fazla düşünülmesi ve insani duyguların en fazla hissedilmesi...

Kaymakam Eser'den

SAMSUN (AA) - Ladik Kaymakamı Adem Eser, 10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Eser, mesajında, Engelliler Haftası'nın insanlık adına daha fazla düşünülmesi ve insani duyguların en fazla hissedilmesi gereken haftalardan birisi olduğunu belirtti.

Kaymakam Eser, mesajında, şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımızı anlamak, onların bu toplumun bir parçası olduğunu yeniden fark etmek ve bu konuda duyarlı olmak adına anlamlı ve özel bir haftaya girmiş bulunuyoruz. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Kendilerine inanıldığı ve fırsat verildiği takdirde, engel tanımadan ve herkes kadar başarılı ve üretken olabildiklerini bizzat kendileri kanıtlayan engelliler, bu başarılarıyla toplumun geneline de örnek olmaktadırlar."

Engelliler Haftası'nı kutlayan Eser, "Tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çağırıyor, kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum." ifadesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER