Kaymakam Yelek, Yığılca'dan ayrılıyor

DÜZCE (AA) - Yığılca Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, yurtdışında dil eğitimine gideceği için görevinden ayrılacağı bildirildi.Yelek, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye 9 Kasım 2017 tarihinde atandığını, İçişleri Bakanlığının...

Kaymakam Yelek, Yığılca'dan ayrılıyor

DÜZCE (AA) - Yığılca Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, yurtdışında dil eğitimine gideceği için görevinden ayrılacağı bildirildi.

Yelek, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye 9 Kasım 2017 tarihinde atandığını, İçişleri Bakanlığının Yurtdışı Dil Programı kapsamında İngiltere'ye gönderilmek üzere görevini sonlandırdığını belirtti.

İlçede 8 ay boyunca devletin kendisine verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde vatandaşlara hizmet etmeye çalıştıklarını aktaran Yelek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Umarım önce Rabbimin daha sonra sizlerin rızasını kazanabilmişizdir. Yığılca hayatım boyunca unutamayacağım ilk göz ağrım ve hep öyle kalacak.

Bu anlamda burada sizlere hizmet etmiş olmanın vermiş olduğu gurur ve mutlulukla sizlere veda ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca bizlere saygıda sevgide kusur etmeyen, 8 ay boyunca bizi burada misafir eden Yığılca'nın necip halkına, verdiğimiz görevleri layıkıyla yerine getiren kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine ve değerli mesai arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Burada genel anlamda pozitif olmaya, herkese güler yüz göstermeye gayret ettim. Devletimizin imkanlarını milletimize sunma noktasında azami gayret gösterdim. Mazlumun ve mağdurun sesi olmak şiarımdı. Bütün vatandaşlarımı canı gönülden kucaklıyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER