banner221

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı gerçekleştirildi. Tutulmaz, Tatoğlu Kültür Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19)...

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Tutulmaz, Tatoğlu Kültür Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısının Türkiye genelindeki artışlarının Zonguldak'ta da artış eğilimi gösterdiğini söyledi.

"Şu an itibarıyla vaka sayılarındaki bu artış çok rahatsız edici bir durumda değil" diyen Tutulmaz, şunları kaydetti:

"Artışı bertaraf etmenin yolu kesinlikle dikkatli olmaktan geçiyor. Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymak gerekiyor. Kış ayı geliyor. Kapalı alanlarda insanların bir araya gelmemesi yönünde, düğündü, nişandı, mevlitti bunları bertaraf edecek şekilde bir politika gütmemiz lazım. Köylerimizde de bunları engellememiz gerekiyor. Engelleyemezsek o köylerimizi karantinaya alıyoruz. Gökçebey'de bir köyümüzde sayılar artınca karantinaya aldık"

İl genelinde Ereğli ve Çaycuma ilçelerinde vaka sayılarındaki artışa dikkati çeken Mustafa Tutulmaz, "Bu iki ilçemizin özelliği fabrikalar ve toplu çalışma alanlarının fazla olmasıdır. Bahanelere sığınmayacağız, daha fazla kontrol yapacağız ve bunu hep birlikte çözüme kavuşturacağız." dedi.

Tutulmaz, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER