Kur'an kursunu bitiren öğreticilere sertifikaları verildi

SİNOP (AA) - Sinop'ta, kadın eğitimciler için başlatılan Kur'an kurslarında mesleğe hazırlık hizmet içi eğitim kursu tamamlandı. İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, kurum salonunda yapılan sertifika dağıtım programında yaptığı konuşmada,...

Kur'an kursunu bitiren öğreticilere sertifikaları verildi

SİNOP (AA) - Sinop'ta, kadın eğitimciler için başlatılan Kur'an kurslarında mesleğe hazırlık hizmet içi eğitim kursu tamamlandı.

İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, kurum salonunda yapılan sertifika dağıtım programında yaptığı konuşmada, İslam dinini en güzel şekilde yaşamak ve anlatmanın başlıca görevleri arasında bulunduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının yeni atanan kurs öğreticilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak, kurum aidiyetlerini güçlendirmek, din hizmetlerinde daha etkin ve verimli olabilmelerini sağlamak amacıyla eğitim programı geliştirdiğini ifade eden Çelik, "İlimizde açılan kursa katılan öğreticilerimiz sınavı başarıyla tamamlandı. Artık yeni bilgi ve tecrübelerle bu milletin evlatlarına en sahih bilgiyi öğreterek yeni bir neslin inşasında en büyük vazifeyi yerine getirecekler. Bunu yaparken fedakarlığı, ihlas ve samimiyeti göstereceklerine dair inancım tamdır. Yolları açık olsun." diye konuştu.

Program öğreticilere sertifikalarının verilmesiyle son buldu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER