Lise öğrencilerinden yetim öğrenciler yararına kermes

AMASYA (AA) - Amasya Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yetim öğrencileri yararına "İyilik Kermesi" düzenledi.Okul müdürü Yaşar Bozatlı, yaptığı açıklamada, çocuklara duygu eğitimi vermek için bu tür etkinliklerin...

Lise öğrencilerinden yetim öğrenciler yararına kermes

AMASYA (AA) - Amasya Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yetim öğrencileri yararına "İyilik Kermesi" düzenledi.

Okul müdürü Yaşar Bozatlı, yaptığı açıklamada, çocuklara duygu eğitimi vermek için bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu söyledi.

Bozatlı, kermesi velilerin ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"5 yıldır bu etkinliği öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin velilerimizin ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenliyoruz. Desteklerinden dolayı bütün hayırseverlere şükranlarımı sunuyorum. Şu anda okulumuzun bakmakta olduğu 3 tane yetimi mevcut. Bu yetim çocuklarımızın birisi Iğdır'da, birisi Azerbaycan'da, birisi de Somali'de. Biz bu etkinlikten elde ettiğimiz bütün geliri yetimler yararına harcıyoruz. Okullarımızda duygu eğitimini yapıyoruz. Ancak bu tür etkinlikler bu tür faaliyetler öğrencilerimizin maneviyatını geliştiriyor. Aynı zamanda yardımlaşma, dayanışma ve merhamet duygularının da gelişmesine sebep oluyor."

Okul bahçesinde düzenlenen kermese, Eğitim Bir- Sen Amasya Şube Müdürü Kerem Camcı ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER