banner221

Manavgat'ta yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye personeline teşekkür belgesi

TOKAT (AA) - Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Manavgat'taki orman yangınını söndürme çalışmalarına destek veren İtfaiye Müdürlüğü görevlilerine teşekkür belgesi verdi.Erbaa Belediyesi tarafından Manavgat'taki yangınlara...

Manavgat'ta yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye personeline teşekkür belgesi

TOKAT (AA) - Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Manavgat'taki orman yangınını söndürme çalışmalarına destek veren İtfaiye Müdürlüğü görevlilerine teşekkür belgesi verdi.

Erbaa Belediyesi tarafından Manavgat'taki yangınlara müdahale için gönderilen itfaiye ekibi, söndürme çalışmalarında görev aldı. 1 itfaiye aracı ve 2 personelle Manavgat'taki yangına müdahale eden itfaiye ekibi, Erbaa Belediye Başkanı Karagöl ile bir araya geldi.

Söndürme çalışmalarına destek veren personele teşekkür belgesi veren Karagöl, "Yangının vahametini fark ettikten sonra söndürme çalışmalarına destek vermek için itfaiyecilerimizi bölgeye gönderdik. Büyük özveri ile mücadele ettiler. İşleri gerçekten zor. Ben tüm Erbaalı hemşehrilerimin adına bölgeye gidip yangınla mücadele eden personellerinize teşekkür ediyorum. Böyle büyük yangınların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER