Merzifon'da "Merzifon 4006 Bilim Fuarı" açıldı

AMASYA (AA) - Amasya'nın Merzifon ilçesinde, Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı. Okulda gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe...

Merzifon'da

AMASYA (AA) - Amasya'nın Merzifon ilçesinde, Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.

Okulda gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ramazan Öncül, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin hazırladığı projeleri görücüye çıkardıklarını söyledi.

Okulun gün geçtikçe cazibesini artırdığını belirten Öncül, "Bilim ve Sanat Merkezimizde öğrencilerimiz bireysel yetenekleri doğrultusunda okullarından kalan zamanlarda eğitim görüyor. Bir yıl önce açılan okulumuzda iki projemizin bölge yarışmalarına katılması bizleri mutlu etti. Hedefimiz önümüzdeki dönemlerde bölge birincilikleri." dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin danışman öğretmenleri ile hazırladıkları 24 projenin sergilendiği fuar, katılımcılar tarafından gezildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER