banner221

Milletvekili Yediyıldız'ın Başkan Tezcan'ı ziyareti

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan'ı makamında ziyaret etti.Yediyıldız, bir süre önce Altınordu Belediye Başkanlığı'na seçilen Tezcan'a hayırlı olsun dileklerini...

Milletvekili Yediyıldız'ın Başkan Tezcan'ı ziyareti

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan'ı makamında ziyaret etti.

Yediyıldız, bir süre önce Altınordu Belediye Başkanlığı'na seçilen Tezcan'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yapılacak olan çalışmalarda iş birliği içerisinde olacaklarını belirten Yediyıldız, "Ordumuzun ve ilçelerimizin her zaman hizmetindeyiz. Biz biriz, beraberiz ve hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başkan Celal Tezcan'a başarılar diliyor, hep birlikte güzel hizmetler yapmayı temenni ediyorum." dedi.

Tezcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, insana hizmet etmek için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Her zaman istişare içerisinde olacaklarını da ifade eden Tezcan, "Hizmet etmekteki tek hedef, insana hizmet etmek düşüncesidir. Biz aynı takımın içerisindeki oyuncular gibiyiz. Her birimiz üzerimize düşen görevi yerine getirerek hizmet golünü kaleye atmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalarda istişarelerde bulunup en doğru kararı vermek ve en hayırlı hizmetleri yapmak için çaba göstereceğiz." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER