Muhtarlardan tanışma etkinliği

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Merkez ilçeden 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen muhtarlar tarafından tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi.Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas,...

Muhtarlardan tanışma etkinliği

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Merkez ilçeden 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen muhtarlar tarafından tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi.

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, etkinlikte yaptığı konuşmada, seçim döneminde mahallelerde ve köylerde olumsuz olayların yaşandığını ve seçimin artık bittiğini söyledi.

"Mahallemizde ve köyümüzde sıkıntı varsa çözüp birlik ve beraberliği pekiştirmeliyiz." diyen Nas, "Belki kırgın olduğunuz kişiler vardır. Ama kesinlikle kimseyle küs olmayın. Çünkü sizler artık seçilen insanlarsınız. Biz çok büyük bir aileyiz ve sizler çok kutsal bir göreve seçildiniz. Bu bağlamda bütün gözler seçilenlerin üzerindedir. Köyünüzde, mahallenizde veya gittiğiniz kamu kuruluşlarında giyiminize, kuşamınıza, hareketlerinize çok dikkat etmelisiniz. Bu nedenle on defa düşünüp bir defa konuşacaksınız. Sevgi ve saygı anlamında ben sizlerden bunu rica ediyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER