Of'ta kabine gururu

- Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral: - "Üçü Oflu, dört Trabzonlu bakanın özellikle yepyeni bir uygulama içinde, böyle bir görevde bulunması, hem ülkemiz hem de bizim için güzel oldu"

Of'ta kabine gururu

TRABZON (AA) - Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabinede, üçü Oflu, dört Trabzonlu bakanın görev almasının kendileri için gurur verici bir durum olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye, Süleyman Soylu'nun İçişleri, Mustafa Varank'ın Sanayi ve Teknoloji, Cahit Turan'ın da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görev alması memleketlerinde sevinçle karşılandı.

Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kabinede üçü Oflu, Trabzonlu dört bakanın bulunmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Bunu, yöre insanının ülke sevdası için neler yapabildiğinin kanıtı olarak gördüklerini ifade eden Saral, şöyle konuştu:

"Her şeyimizle biz bu ülkenin çimentosu olaraka kendimizi nitelendiriyoruz. Ülkenin geleceği, istikbalimiz ve çocuklarımızın geleceği için üzerimize düşen ne varsa devletimiz adına yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Bu birer nefer olarak bizim için gerçekten çok önemli bir oluşum. Üçü Oflu, dört Trabzonlu bakanın özellikle yepyeni bir uygulama içinde, böyle bir görevde bulunması, hem ülkemiz hem de bizim için güzel oldu."

Saral, bundan sonraki sürecin çok daha iyi olacağına inancını dile getirerek, şunları söyledi:

"Sistem tamamiyle yerine oturduğu zaman her şeyin çok çabuk hayata geçirilebileceği, kararların çok çabuk alınabileceği ve tedbir alınabileceği gerektiğinde bir operasyon olarak görüyorum. Çok iyi olacaktır diye düşünüyorum. Biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER