"Öğrenciler Okuyor, Piraziz Okuyor" etkinliği

GİRESUN (AA) - Piraziz İmam Hatip Ortaokulu tarafından ilçede "Öğrenciler Okuyor, Piraziz Okuyor" etkinliği düzenlendi.Hasan Şenel Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Piraziz Belediye Başkan Vekili Nafi Kırca, İlçe Milli Eğitim...

GİRESUN (AA) - Piraziz İmam Hatip Ortaokulu tarafından ilçede "Öğrenciler Okuyor, Piraziz Okuyor" etkinliği düzenlendi.

Hasan Şenel Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Piraziz Belediye Başkan Vekili Nafi Kırca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat Yavuz, Yağlıdere Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Azmi Gürsoy ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Piraziz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Tanrıverdi, yaptığı konuşmada, toplumda kitap okuma duyarlılığı artırmak amacıyla "Öğrenciler Okuyor, Piraziz Okuyor" projesi hazırladıklarını söyledi.

Tanrıverdi, projenin ilçe halkı ile bütünleşmesini hedeflediklerini vurgulayarak, "Etkinlikle bu bütünleşmeyi arzu ettik. Katılımcılar yarım saat boyunca kitaplarıyla baş başa kalarak hayal dünyalarının derin okyanuslarında düşüncelere dalarak okumanın lezzetine bir kez daha vardılar. Bu programda bizleri yalnız bırakmayan halkımıza, değerli öğrencilerimiz ile kıymetli protokol üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER