Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler gazetecilerle buluştu

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, "Ordu'yu Ordulular yönetecek, ortak akılla ortak projelerle hep birlikte yöneteceğiz." dedi. Kentteki bir otelde gazetecilerle bir araya gelen Güler, basın mensuplarının...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler gazetecilerle buluştu

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, "Ordu'yu Ordulular yönetecek, ortak akılla ortak projelerle hep birlikte yöneteceğiz." dedi.

Kentteki bir otelde gazetecilerle bir araya gelen Güler, basın mensuplarının ortak çalışma arkadaşları olduğunu ve Ordu'nun geleceğini beraber yazacaklarını belirtti.

Güler, Ordu'nun geleceğini mutluluk türküleri söyleyerek sevgi ile yazacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Çünkü Ordu'da kırık gönüller var. Bu gönülleri tamir edeceğiz ve kazanacağız. Burada seçim çok da önemli değil, seçimler olur geçer, demokrasinin şölenleridir. Önemli olan, en azından sadece 2 ay değil, 60 ay bu mutluluğu birlikte geçirmemiz. Ordululuk bilinci içerisinde sizlerle daha evvelden olmadığı şekilde Ordu'nun geleceğini yeniden yazacağız, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Biz yapılacak çalışmalar ile Ordu'da fabrika ayarları dediğimiz belki de temel hücrelerimizi tekrar canlandıracağız. Bu çalışmalar ile Ordu'yu taklit eden değil, taklit edilen bir şehir haline getireceğiz, hem kalkınma hem entelektüel boyut hem de projeler açısından. Çünkü çağımızdaki belediyecilik artık asfalt ve kaldırım değil. Bunlar zaten bizim asli görevimiz."

FETÖ konusunda da oldukça hassas olduklarını vurgulayan Güler, "Biz Ordu'yu dışarıdan yönettirmeyeceğiz. Ordu'yu Ordulular yönetecek. Orduyu sizlerle birlikte yürüteceğiz. Ortak akıl ve ortak projeler yürüteceğiz. Bu bakımdan bu ortak değerleri oluştururken dışarıdan bir müdahaleyi kesinlikle kabul etmiyoruz. Yurt dışından olacak müdahaleler ile bunu yapmayacağız. Ordu, Ordu'dan yönetilecek, Pensilvanya'dan değil." diye konuştu.

Güler, her zaman Ordululuk ruhu ile hareket ettiklerini de kaydederek, şöyle dedi:

"Ordu'nun çok güçlü bir basını var. Ordu'nun basını ile bu işi yapacağız, belediye çalışanları ile bu işi yapacağız, hiçbir ayrım göstermeyeceğiz. Bizim için Enver Bey de bir değerdir, İdris Bey ve Cumhuriyet Halk Partililer de bir değerdir. Çünkü biz yapılan bütün hizmetleri teşekkür ile karşılıyoruz. Ordu'yu bir bütün halinde kalkındıracağız. Buradaki en önemli şey Ordu'nun birliği, beraberliği ve Ordululuk ruhudur."

Programa, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, il yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER