Ordu Valisi Sonel, Öğretmenler Günü verdiği sözünü yerine getirdi

Ordu Valisi Sonel, Öğretmenler Günü verdiği sözünü yerine getirdi

ORDU (AA) - Ordu Valisi Tuncay Sonel, Öğretmenler Günü kutlama programında, öğretmenlere verdiği yurt dışı ve yurt içi gezisi sözünü yerine getirdi.

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 24 Kasım'da Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Öğretmenler Günü kutlama programında, Vali Sonel'in öğretmenlere yurt içi ve yurt dışı gezisi sözü verdiği anımsatıldı.

Her ilçeden kurayla belirlenen 24 öğretmenin Balkan ülkeleri gezisine, 24 öğretmenin GAP turuna, 24 öğretmenin İstanbul ve 24 öğretmenin ise İzmir gezisine gönderildiği belirtilen açıklamada, Vali Tuncay Sonel'in değerlendirmelerine yer verildi.

Vali Sonel, öğretmenlere verdiği yurt dışı ve yurt içi gezisi sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Geleceğimizi şekillendiren, eli öpülesi öğretmenlerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Daha önce görev yaptığımız yerlerde olduğu gibi Ordu'da da öğretmenlerimize duyduğumuz sevginin, saygının bir tezahürü olarak onlara bir jest yapmak istedik. Onların özel günlerinde bu sözümüzü ifade ettik. Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle öğretmenlerimize verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Bu etkinliğimizde bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ediyorum."

Vali Sonel, 17 emekli öğretmenin Kapadokya gezisine gönderileceğini de bildirdi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER