Ortaokul öğrencilerinden ihtiyaç sahiplerine yardım

SAMSUN (AA) - Havza Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hüseyin Yavuz, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin iş birliğiyle yürütülen kampanya ile 50 aileye gıda yardımı yapıldığını bildirdi. Havza Makbule Yusuf Ölçer...

Ortaokul öğrencilerinden ihtiyaç sahiplerine yardım

SAMSUN (AA) - Havza Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hüseyin Yavuz, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin iş birliğiyle yürütülen kampanya ile 50 aileye gıda yardımı yapıldığını bildirdi.

Havza Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, Maarif Hareketi Değerler Eğitimi kapsamında okul idaresinin denetiminde öğrencilere ramazan ayı, paylaşmak, yardımlaşmak gibi değer ve duyguları kazandırmak amacıyla "Her çocuk güldür, bir çocukta sen güldür" sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Bu kapsamda açılan ve 45 gün süren kermesten elde edilen 2 bin lira ile öğretmen ile velilerden gelen 3 bin lira, okulda ihtiyaç sahibi olan 50 öğrenci velisine 100 liralık gıda yardım fişi şeklinde verildi.

Yavuz, yardım kampanyası kapsamında ilk olarak ramazan ayı öncesi kermes düzenlediklerini belirterek, "Öğrencilerimizin milli, manevi ve dini değerlerine sahip birer birey olmaları için çalışmaktayız. Toplanan para ile okulumuz öğrencilerinin ailelerine yardımda bulunduk. Bu örnek davranışlarından ötürü öğrencilerimi kutluyorum. Kermesimize evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle destek olan öğrencilerimizin annelerine, kampanyamıza maddi destekte bulunan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederim." dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER