PTT Akyazı Şubesi açıldı

ORDU (AA) - Ordu PTT Başmüdürlüğüne bağlı Akyazı Şubesi düzenlenen törenle açıldı. PTT Akyazı Şubesinin açılışı, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un katılımıyla yapıldı. Yavuz, törende yaptığı konuşmada, Osmanlı'dan yadigar,...

PTT Akyazı Şubesi açıldı

ORDU (AA) - Ordu PTT Başmüdürlüğüne bağlı Akyazı Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

PTT Akyazı Şubesinin açılışı, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un katılımıyla yapıldı.

Yavuz, törende yaptığı konuşmada, Osmanlı'dan yadigar, böylesine büyük bir kuruluşun yeni bir şubesini daha açmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Posta ve Telgraf Teşkilatımızın Türkiye’nin 2023, 2051 ve 2071 vizyonuna uygun bir çalışma yürüttüklerini de müşahede ediyorum. Bu vesileyle başta Başmüdürümüze, Bakanlığımıza, Genel Müdürlüğümüze ve PTT çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olması dileklerimi paylaşıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülke büyük hedeflere doğru koşmaya azim ve kararlılıkla devam edecek. Biz de inşallah bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla hep beraber bu yolda çalışmaya, gayret ediyoruz."

PTT Başmüdürü Şinasi Duman da 2023 hedefleri doğrultusunda, yetkin personelle etkin hizmet sunan şirket olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getirerek, "Bundan sonra da ihtiyaç olan Yenimahalle’de iş yerlerimizin açılmasını hedefliyoruz. Bugün açılışını yapmış olduğumuz şubemizde, 250 kurum ve kuruluşla yapmış olduğumuz sözleşme gereği 300 kalemden fazla iş ve işlem yapılmaktadır." dedi.

PTT'nin il genelindeki 43'üncü şubesi olarak açılan Akyazı Şubesinin açılışına, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER