Saadet Partisi Ordu milletvekili adayı Temiz'den ziyaretler

ORDU (AA) - Saadet Partisi Ordu milletvekili adayı Erkan Temiz, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesindeki esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerinde vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde destek isteyen Temiz, Türkiye'nin...

Saadet Partisi Ordu milletvekili adayı Temiz'den ziyaretler

ORDU (AA) - Saadet Partisi Ordu milletvekili adayı Erkan Temiz, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesindeki esnafı ziyaret etti.

Ziyaretlerinde vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde destek isteyen Temiz, Türkiye'nin önemli bir seçim gerçekleştireceğini söyledi.

Seçmene 24 Haziran'da sandık başına giderek oy kullanmaları tavsiyesinde bulunan Temiz, fındık fiyatlarına değindi.

Temiz, fındık fiyatlarının üreticileri memnun etmediğini ileri sürerek, "Bölgemizin geçim kaynağı fındığın bir kilosu ile en son koalisyon hükümeti döneminde 22 ekmek alınırken şu anda 7 ekmek alınabiliyor. Bu durum fındığın durumunu özetliyor." dedi.

Fındığın gerçek değerinin milli görüş hükümetleri döneminde bulduğunu ifade eden Temiz, "İnşallah 25 Haziran'da halkımızın teveccühü ve destekleriyle bu sorunu da aşmış olacağız." diye konuştu.

Tarım, hayvancılık ve geri dönüşümü olan üretim yatırımlarına hız vereceklerini belirten Temiz, vatandaşın bayramını da kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER