Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'na doğru

KARABÜK (AA) - Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, 28. Olağan Genel Kurul'da oda başkanlığına aday olduğunu açıladı. Dumaner, bir kafede düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, olağan genel kurulun 11...

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'na doğru

KARABÜK (AA) - Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, 28. Olağan Genel Kurul'da oda başkanlığına aday olduğunu açıladı.

Dumaner, bir kafede düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, olağan genel kurulun 11 Şubat'ta Sunal Tülbentçi Öğretmenevi'nde yapılacağını söyledi.

19 sene başkanlık yaptığı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ekibiyle birlikte aday olduğunu ifade eden Dumaner, "Safranbolu'da esnaflarımıza iyi hizmet yaptığımıza inanıyorum. Esnaflarımızın desteğiyle birlikte adaylığımızı bugün itibarıyla açıklıyorum. 19 senedir bu görevi yapmaktayız, odamızı iyi bir yere getirdiğimize inanıyorum. Görev süremizde odamıza hizmet binası kazandırdık. Toplantı salonu yaptık, bunun yanında araç aldık. 9 yıl boyunca 50 çocuğumuza burs verdik. Binamızı aldığımızda bu bursu kesmek zorunda kalmıştık, yeniden bu sene itibarıyla 60 çocuğumuza burs veriyoruz. Allah nasip ederse kazandığımızda esnaflarımıza en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER