Safranbolu'da spor kursu kayıtları başladı

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Kapalı Spor Salonu'nda, uzman antrenör tarafından pandemi koşullarına uygun ücretsiz voleybol, basketbol ve diyetisyen kontrolünde çeşitli sağlıklı yaşam aktivitelerinin yer...

Safranbolu'da spor kursu kayıtları başladı

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Kapalı Spor Salonu'nda, uzman antrenör tarafından pandemi koşullarına uygun ücretsiz voleybol, basketbol ve diyetisyen kontrolünde çeşitli sağlıklı yaşam aktivitelerinin yer aldığı egzersiz kursu kayıtları başladı.

Safranbolu Belediyesinden yapılan açıklamada, yeni dönem spor kursu kayıtlarının online olarak www.sakem.org adresinden ve halk masası 153 numaralı hattan yapılabileceği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, sağlıklı yaşam için spor yapmanın yaşam biçimi olarak hayata dahil edilmesi gerektiğini belirtti.

Özellikle gençlere spor alışkanlığı kazandırmaya yönelik başlattıkları kurs eğitimlerinin gençleri daha sağlıklı bireyler haline getireceğini kaydeden Köse, "Ayrıca vatandaşlarımız kendi takımlarını oluşturarak salonumuzda maç yapabilecekler. Bizler belediye olarak tüm vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel alanda vakit geçirebilecekleri etkinlikler dışında fiziksel sağlıklarını korumaları için de öncülük yapmaya gayret ediyoruz." ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER