Safranbolu'da üstyapı çalışmaları

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi tarafından ilçede üstyapı çalışmalarının devam ettirildiği bildirildi.Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin...

Safranbolu'da üstyapı çalışmaları

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi tarafından ilçede üstyapı çalışmalarının devam ettirildiği bildirildi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çeşitli bölgelerde yol, kaldırım yenileme, parke döşeme çalışmaları yaptığını söyledi.

Ekiplerin talep ve program doğrultusunda çalıştığını ifade eden Ürkmezer, "Birim müdürlerimizle birlikte her fırsatta Safranbolu'da çeşitli bölgelerde incelemelerde bulunuyor, projeleri sık sık kontrol ediyoruz. Bu kapsamda programımız doğrultusunda gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar kapsamında her pazartesi gerçekleştirdiğimiz halk günü toplantılarında vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek programa alıyoruz. Amacımız çok daha yaşanılır bir Safranbolu'yu gelecek kuşaklara aktarmak, vatandaşlarımızın hayatlarını daha rahat idame ettirebilmelerini sağlamaktır." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER