Sağlık-Sen yönettiminden AK Parti'ye ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Sağlık-Sen Zonguldak İl Başkanı Mehmet Ali Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u ziyaret etti. Sağlık-Sen'de yapılan genel kurulun ardından Kara başkanlığında yeniden şekillenen sendika...

Sağlık-Sen yönettiminden AK Parti'ye ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Sağlık-Sen Zonguldak İl Başkanı Mehmet Ali Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u ziyaret etti.

Sağlık-Sen'de yapılan genel kurulun ardından Kara başkanlığında yeniden şekillenen sendika yönetimi, AK Parti İl Başkanı Tosun'u ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Kara, ziyarette yaptığı konuşmada, kongre sonrasında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleriyle kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

Tosun'a verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Kara, şunları kaydetti:

"İlimizin gerek sağlık sorunlarının gerekse sağlık çalışanlarımızın içinde bulunduğu sıkıntıların aşılmasında hem destek verdi, hem de bizlerle birlikte çaba sarf etti. Bundan sonra da yeni yönetim kurulumuz ile birlikte sorunların çözümünde, sıkıntıların giderilmesinde il başkanımızla birlikte el ele vererek var gücümüzle çalışacağımıza inanıyorum."

Tosun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağlık-Sen İl Başkanı Kara ile birlikte bugüne kadar çok güzel çalışmalar yaptık. Kongrede yeniden il başkanlığına seçilmesinden ve oluşan yeni yönetimini tebrik ediyorum. İlimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER