Şehit annesinin yol isteği yerine getirildi

GİRESUN (AA) - Giresun'un Görele ilçesinde şehit annesinin yol isteği, belediye tarafından yapılan çalışmalar sonucu yerine getirildi.Hakkari'de 1994 yılında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma...

Şehit annesinin yol isteği yerine getirildi

GİRESUN (AA) - Giresun'un Görele ilçesinde şehit annesinin yol isteği, belediye tarafından yapılan çalışmalar sonucu yerine getirildi.

Hakkari'de 1994 yılında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Coşkun Köçek'in annesi Fatma Köçek, 2 ay önce Belediye Başkanı Tolga Erener'e, yüzün üzerinde kişinin yaşadığı Soğuksu Mahallesi Cücenoğlu Sokak'ta yaşadıkları yol sorununu iletti.

Erener'in talimatı üzerine 15 gün önce Cücenoğlu Sokak ile Hasan Ali Yücel Caddesi arasındaki 250 metrelik yol bağlantısı tamamlanarak, bölge halkının yaşadığı sorun çözüme kavuşturuldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Erener, şehit annesi Fatma Köçek ile de görüştü.

Erener, mahalle halkının yıllardır ulaşım için patika yoldan yararlandıklarını, yerine getirilen hizmetle hem şehit annesi Fatma Köçek'in hem de yöre halkının yıllardır yaşadığı sıkıntının giderildiğini söyledi.

Yolun hayırlı olmasını dileyen Erener, şöyle konuştu:

"Yeni yolumuzda betonlama çalışması da yaparak mahalle halkımızın kullanımına açacağız. Bu vesileyle Soğuksu Mahallesi'nde ikametgah eden Fatma Köçek annemizin de hayır duasını almış olduk. Hayırlı, uğurlu olsun."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER