Şehit polis Sekin'in babası şehit Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti

TRABZON (AA) - İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla birçok kişinin hayatını kaybetmesini önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, şehit Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret...

Şehit polis Sekin'in babası şehit Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti

TRABZON (AA) - İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla birçok kişinin hayatını kaybetmesini önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, şehit Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti.

Giresun'da Mehmetçik Vakfı'na yardım için düzenlenen bir etkinliğe katılan Sekin, Trabzon'un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesiyle Trabzon'da bir araya geldi.

Mehmet Zeki Sekin, Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret ederek, dua etti. Sekin, anne Ayşe Bülbül'e taziyelerini iletti.

Sekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke, vatan ve millet adına büyük bir kahramanlık gösteren oğlu Fethi Sekin ve Eren Bülbül ile gurur duyduğunu belirterek, "Vatanımız uğruna ne yapsak azdır. Hiçbir kuvvet bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Geçmişte nice kahramanlıklara imza atan bu millet tarih yazmaya devam edecektir." dedi.

Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ise şehit babası Sekin'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "İkimiz de evladımızı şehit verdik. Acımız ortak. Yüreğimiz yanıyor. Fakat Allahım devletimize zeval vermesin. Çocuklarımızın kanı yerde kalmıyor." ifadelerini kullandı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER