banner223

Taşova Gençlik Merkezinden 23 Nisan Şenliği

AMASYA (AA) - Taşova Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllüleri tarafından Ayın Gönüllülük Hareketine Özel Etkinlik Projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği düzenledi. Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel,...

Taşova Gençlik Merkezinden 23 Nisan Şenliği

AMASYA (AA) - Taşova Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllüleri tarafından Ayın Gönüllülük Hareketine Özel Etkinlik Projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği düzenledi.

Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel, Taşova Spor Salonu'ndaki etkinlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hem dünyada bir ilki oluşturduğunu hem de geleceğin Cumhuriyet nesillerine atalarının verdiği önemi ifade ettiğini söyledi.

Özellikle Türkiye'de devlete ve millete yönelik bölücü ve yıkıcı faaliyetler karşısında Cumhuriyetin ilkelerine, birlik ve bütünlüğe her zamankinden daha fazla sahip çıkma mecburiyetinde olduklarını vurgulayan Şenel, "Bu tür bayramları bu şuur ve düşünce içinde değerlendirmek durumundayız." dedi.

Program, müzik eğlence, tiyatro gösterisi ve şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Programa Kaymakam Okan Yenidünya, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Öz ile vatandaşlar katıldı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER