Taşova'da TOKİ anahtar teslim töreni yapıldı

AMASYA (AA) - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Taşova ilçesinde yapılan 158 konuttan, 16 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, törende yaptığı konuşmada, Türkiye nüfusunun...

Taşova'da TOKİ anahtar teslim töreni yapıldı

AMASYA (AA) - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Taşova ilçesinde yapılan 158 konuttan, 16 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, törende yaptığı konuşmada, Türkiye nüfusunun yüzde 5'inin TOKİ konutlarında oturduğunu söyledi.

TOKİ'nin merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından kurulduğunu hatırlatan Çilez, "Ancak siyasi istikrarsızlıklardan dolayı çok fazla işlevsel hale getirilemedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her konuya olduğu gibi bu konuya da el attı ve TOKİ müthiş bir hale gelerek Türkiye'de bir milyonun üzerinde konut yaptı. TOKİ konutlarında hak sahibi olan vatandaşlarımızın çoğu alt gelir grubundan olanlar." diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra 16 konutun hak sahibine anahtarları teslim edilerek bazı konutlar gezildi.

Törene, Kaymakam Mustafa Berk Çelik, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER