Trabzon'da "Yalnız Değilsiniz" projesi başarıyla devam ediyor

TRABZON (AA) - Trabzon'da "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında 65 yaş üstündeki vatandaşlara psikolojik danışmanlığın yanı sıra kuaför hizmeti de verildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Strateji Geliştirme...

Trabzon'da

TRABZON (AA) - Trabzon'da "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında 65 yaş üstündeki vatandaşlara psikolojik danışmanlığın yanı sıra kuaför hizmeti de verildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına bağlı AB Ofisi tarafından yürütülen "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında kişisel bakımını yapamayan veya yapmakta zorlanan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyacına göre hizmet sunuluyor.

Proje doğrultusunda 1 Nisan'dan itibaren 65 yaş üstü 140 kadına toplamda 280 kez, aynı yaş grubundaki 140 erkeğe de toplamda 700 kez kuaför hizmeti verildi.

Ayrıca, 60 kişiye 480 kez psikolojik danışmanlık desteği sunuldu, 340 kişi de Kovid-19 ile ilgili bilinçlendirildi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun şu ifadeleri yer aldı:

"Trabzon Valiliği koordinasyonunda belediyemiz tarafından kurulan YADES Koordinasyon Merkezi ve Yaşlı Destek Merkezi'nin çalışmalarından olumlu dönüşler almaktayız. Ekiplerimiz yaşlılarımıza yardımcı olmak adına özverili bir çalışma içindeler. Onları mutlu etmek ve hayır dualarını almak bizim için her şeyden önemli. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığımız çalışmalar artarak devam edecek."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER