Turizm Haftası

AMASYA (AA) - Amasya'da Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürüyüş düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Turizm Haftası'nın başlaması dolayısıyla düzenlenen yürüyüş, Yavuz...

Turizm Haftası

AMASYA (AA) - Amasya'da Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürüyüş düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Turizm Haftası'nın başlaması dolayısıyla düzenlenen yürüyüş, Yavuz Selim Meydanı'ndan Hazeranlar Konağı'na olan güzergahta yapıldı.

Amasya Valisi Osman Varol, yürüyüş esnasında güzergah boyundaki esnafı da iş yerlerinde ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

Varol, yaptığı konuşmada, Amasya'nın turizmden daha çok pay alabilmesi için yoğun bir çalışma içerisine girildiğini söyledi.

Amasya'nın çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu dile getiren Varol, şunları kaydetti:

"İlimiz turizm yönünden çok büyük bir potansiyele sahip. Her sokağı tarih kokan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış şehrimizin turizmde hak ettiği yeri alması için hepimize düşen sorumluluklar var. Biz kamu olarak üzerimize düşen sorumlulukların bilincinde olarak bu güzel şehrin ülkemiz turizmindeki payını alabilmesi için yoğun bir çalışma içine girdik. Sizlerin de vereceğiniz destekle bu çalışmalar meyvelerini verecektir."

Yürüyüşe, Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER