Türk PDR Derneği Ordu Şubesi kuruldu

ORDU (AA) - Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Derneği Ordu Şubesi açıldı. Dernekten yapılan yazılı açıklamada, ilk olağan genel kurulun gerçekleştirildiği ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği belirtildi.Türk PDR Derneğinin,...

Türk PDR Derneği Ordu Şubesi kuruldu

ORDU (AA) - Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Derneği Ordu Şubesi açıldı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, ilk olağan genel kurulun gerçekleştirildiği ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği belirtildi.

Türk PDR Derneğinin, önemli görevler üstlendiğine dikkat çekilen açıklamada, şu değerlendirmede bulunuldu:

"Türk PDR Derneği psikolojik, danışma ve rehberlik alanında çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve mesleki dayanışma sağlayarak psikolojik danışma ve rehberlik biliminin ve mesleğinin ülkemizde gelişmesini sağlamak, Psikolojik, danışma ve rehberlik alanında çalışanların sosyal, bilimsel, mesleki ve kültürel yönden gelişmelerine yardım etmek, mesleğin üyelerinin haklarını korumak ve savunmak amaçlarına yönelik olarak 1989'da kurulmuştur. İlimizde de nisan ayında resmi kuruluş işlemlerini tamamlayan Türk PDR Derneği üyeleri, Ordu Şubesinin açılmasına vesile olmuştur."

Açıklamada, Türk PDR Ordu Şubesi Yönetim Kurulunun Kadir Gür kurucu başkanlığında, Uğur Gündoğdu, Mehmet Tikenoğlu, Meral Keleşoğlu, Mustafa Alperen Kurşuncu, Özgür Doğrul, Murat Kabadaş'dan oluştuğu kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER