Türkiye İş Bankasının 94. kuruluş yıl dönümü

TRABZON (AA) - Türkiye İş Bankası Trabzon Şubesince bankanın 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Trabzon Bölge Satış Müdürü İbrahim Karadeniz, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.Karadeniz, Türkiye...

Türkiye İş Bankasının 94. kuruluş yıl dönümü

TRABZON (AA) - Türkiye İş Bankası Trabzon Şubesince bankanın 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Trabzon Bölge Satış Müdürü İbrahim Karadeniz, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Karadeniz, Türkiye İş Bankasının 94'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bankanın 100 yaşına güçlü ve sağlam adımlarla ilerlediğini ifade etti.

Ulusal ekonominin oluşturulmasında İş Bankasının katkısı olduğuna vurgu yapan Karadeniz, şunları kaydetti:

"Bankacılık sektöründe lokomotif olma başarısı göstermesi bizler için en büyük gurur vesilesidir. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün belirlediği kuruluş felsefesine uygun biçimde, 94 yıl önce başladığımız yolculuğu aynı taahhütkarlık, aynı kararlılık ve aynı samimi çalışma anlayışımızla sürdürüyoruz. Topluma hizmet ederken en önemli kıstasımız işimizi teknik olarak doğru ve dürüst yapmak. Bizim tek kıstasımız, teknik olarak etik kurallar çerçevesinde bir işin yapılabilir olup olmadığı. Biz işimizi, işimizin gerektirdiği tutarlılıkla yapmaktan başka hiçbir kaygısı olmayan, adımız gibi işimizde, gücümüzde olan bir grubuz. Bu kaygı, tarihimizden bu yana ülkemize ve paydaşlarımıza değer kazandırmak için böyledir. Bunu hiçbir paranteze indirgenmeyecek derecede yaygın mahiyette yapmamız, buradaki en önemli hususu oluşturuyor. Bankamızın bugünlere gelmesinde emeği olan siz değerli çalışma arkadaşlarımı en içten duygularımla kutluyorum. Büyük bir özveriyle işlerini yapan İş Bankası ailesinin tüm üyelerine sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar diliyorum. 94. kuruluş yıl dönümümüz İş Bankası ailesine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne kutlu olsun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER