Ünye'de meydan inşaatı

ORDU (AA) - Ünye ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımına başlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşaatında sona gelindi.Ünye Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 2017 yılı haziran ayında temeli atılan meydanın inşaat çalışmalarının...

Ünye'de meydan inşaatı

ORDU (AA) - Ünye ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımına başlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşaatında sona gelindi.

Ünye Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 2017 yılı haziran ayında temeli atılan meydanın inşaat çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Söz konusu yatırımın, ilçenin en büyük meydanı olma özelliğini taşıdığı vurgulanan açıklamada, çalışmalar kapsamında kapalı otopark kısmının tamamlandığı, üst yapı çalışmalarında ise büyük ilerleme kaydedildiği ifade edildi.

Açıklamada, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın incelemede bulunduğu ve çalışmalar hakkında yüklenici firmadan bilgi aldığı kaydedildi.

Çamyar, meydan inşaatının süre bakımından hızlı ilerlediğini dile getirerek, "ÜNİPORT alışveriş merkezimizi 16 ayda tamamladık. 15 Temmuz Demokrasi Meydanımız ise yine rekor bir sürede bir yıl gibi bir zamanda tamamlanarak hizmete sunulacak." ifadesini kullandı.

Açıklamada ayrıca, projede 400 araçlık kapalı otopark, meydan, 52 dükkandan oluşan alışveriş alanlarının yanı sıra bowling salonu, buz pateni pisti gibi sosyal alanların olacağı belirtilerek, Kültür Sarayı'nın da yer alacağı meydanın açılışının 15 Temmuz'da yapılmasının hedeflendiği aktarıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER