Ünye'de Soner Sarıkabadayı konseri

ORDU (AA) - Ordu'nun Ünye ilçesine belediyenin ramazan etkinlikleri kapsamında Soner Sarıkabadayı, konser verdi. Ünye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bu yıl 7'ncisi düzenlenen geleneksel ramazan etkinlikleri kapsamında...

Ünye'de Soner Sarıkabadayı konseri

ORDU (AA) - Ordu'nun Ünye ilçesine belediyenin ramazan etkinlikleri kapsamında Soner Sarıkabadayı, konser verdi.

Ünye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bu yıl 7'ncisi düzenlenen geleneksel ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, sahne performansıyla Ünyelileri coşturdu.

Meydanı dolduran yaklaşık 10 bin kişilik kalabalık ünlü sanatçının şarkılarına eşlik etti, cep telefonu ışıklarını yakarak fotoğraflık görüntüler verdi.

Ordu'ya ilk kez geldiğini ifade eden Sanatçı Soner Sarıkabadayı, "Havaalanından Ünye'ye gelirken doğayla iç içe geliyorsunuz. Doğası olduğu kadar insanları da güzel bir memleket Ünye. Bu coşkulu kalabalık karşısında sizleri sevmemek mümkün mü?" diyerek kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Sarıkabadayı kendi albümlerinden seslendirdiği şarkılarının yanı sıra, ünlü sanatçılara da verdiği bestelerle birlikte kısa bir arabesk repertuvarıyla da her türlü müzik keyfini Ünyelilere sundu.

Gecenin sonunda sahneye çıkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, siyasilerin en çok alkış almaktan hoşlandığını, sanatçının bol alkış almasını da kıskandığını ifade ederek, sanatçıyı başarılı performansı için tebrik etti.

Konserin sonunda Başkan Ahmet Çamyar ve eşi Serap Çamyar, sanatçı Karadayı'ya çiçek, bakırdan bir hediye ve plaket hediye etti.

Konser bitiminde sanatçı Soner Sarıkabadayı, engelli bir hayranıyla birlikte fotoğraf çekildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER