banner223

Vali Varol'dan Boraboy Gölü'ne ziyaret

AMASYA (AA) – Amasya Valisi Osman Varol, Taşova ilçesinde bulunan Boraboy Gölü'nü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.Varol, yaptığı açıklamada, Boraboy Gölünün çevre düzenlemesini yaparken en önemli hedeflerinin doğal güzelliğini...

Vali Varol'dan Boraboy Gölü'ne ziyaret

AMASYA (AA) – Amasya Valisi Osman Varol, Taşova ilçesinde bulunan Boraboy Gölü'nü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Varol, yaptığı açıklamada, Boraboy Gölünün çevre düzenlemesini yaparken en önemli hedeflerinin doğal güzelliğini bozmamak olduğunu söyledi.

Boraboy Gölü'nün Türkiye’nin çok önemli değerlerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Varol, şunları kaydetti:

Boraboy Gölü'nde belirli bir noktaya kadar getirilmiş hizmetler var. Ama şu an farklı kurumlarımızın sürdürdüğü ciddi projeler mevcut. Öncelikle Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın burası ile sürdürdüğü çok büyük bir proje var çevre düzenlemesiyle ilgili. Bu proje ile birlikte Boraboy Gölü'nün etrafı güzelleştirilecek insanlarımızın daha rahat dolaşabileceği ve vakit geçirebileceği imkanlar sağlanacak. Kaymakamlığımızın burası için Kalkınma Ajansı'na sunduğu bir proje var sonucunu bekliyoruz. Bu proje tesislerimizin geliştirilmesi için ciddi katkı sağlayacaktır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER