banner223

Yaralı halde bulunan köpek yavrusu tedavi altına alındı

TOKAT (AA) - Tokat'ta yaralı halde bulunan köpek yavrusu tedavi altına alındı.Merkeze bağlı Ormanbeyli köyünde ayağı parçalanmış halde bulunan köpek yavrusu Tokat'a getirildi. Köpek yavrusu belediye bakımevinde tedavi altına alındı.Köpek...

Yaralı halde bulunan köpek yavrusu tedavi altına alındı

TOKAT (AA) - Tokat'ta yaralı halde bulunan köpek yavrusu tedavi altına alındı.

Merkeze bağlı Ormanbeyli köyünde ayağı parçalanmış halde bulunan köpek yavrusu Tokat'a getirildi. Köpek yavrusu belediye bakımevinde tedavi altına alındı.

Köpek yavrusuna uygulanan tedavi hakkında bilgi veren Tokat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Seyit Sami Karyağdı, Valilik ve Özel İdare ile sokak hayvanlarının tedavi edilmesi için ortaklaşa bir proje yürüttüklerini hatırlattı.

Karyağdı, "Projemiz ile kırsal alandaki bir canın daha hayata kavuşmasını sağladık. Valimiz Ozan Balcı ve il genel meclisimizin derdi dert edinerek sahipsiz hayvanlar için yaptığımız projeye destekleri sayesinde bir canın kurtulmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Sanırım araç altında kalmış ya da büyük bir hayvan tarafından çiğnenmiş bir köpek yavrusu. Artık bir kolu eksik de olsa yaşayabilecek." diye konuştu.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER