Zonguldak ve Bolu'da Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 95 kişiye para cezası verildi

ZONGULDAK/BOLU (AA) - Zonguldak ve Bolu'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle 95 kişiye 61 bin 624 lira ceza uygulandı.Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Muharremler köyünde Kovid-19 tedbirlerine...

Zonguldak ve Bolu'da Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 95 kişiye para cezası verildi

ZONGULDAK/BOLU (AA) - Zonguldak ve Bolu'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle 95 kişiye 61 bin 624 lira ceza uygulandı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Muharremler köyünde Kovid-19 tedbirlerine uyulmadığı ve alkol alındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, yaptıkları denetimlerde, 6 kişinin sokağa çıkma kısıtlaması ile sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ettiklerini tespit etti. Bu kişilere toplam 10 bin 524 lira para cezası verildi.

- Bolu

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce 27-29 Mart'ta, sokağa çıkma kısıtlaması ile maske kontrolü yapıldı.

Kontrollerde maske kuralına uymayan 5 kişi ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 84 kişiye toplam 51 bin 100 lira idari para cezası verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER