Başkan Kılıç; Birlikte Başaracağız

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemleri ilçe genelinde uygulamaya devam ediyor.

Başkan Kılıç; Birlikte Başaracağız

Bafra’da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Bafra Belediyesinin çalışmaları aralıksız sürüyor.

KADIN EMEK PAZARI KAPATILDI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatıyla Bafra Kadın Emek Pazarı, geçici bir süreliğine kapatıldı.

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Ülke olarak zor ve meşakkatli bir dönemden geçildiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Şu ana kadar Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanlığımızın riyasetinde bu salgın hastalıkla ilgili olarak yapılan mücadele, hakikaten takdire şayan. Biz de Bafra Belediyesi olarak, hükümetimizin çizdiği çerçeve içerisinde yerel düzeyde bu mücadeleye tüm gücümüzle destek veriyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Korona virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini vurgulayan Başkan Kılıç, "Uzunca bir zamandır Bafra Belediyesi olarak çok önemli çalışmalar yürüttük. Bunların başında dezenfeksiyon çalışmaları geliyor. Yani halkın kalabalık olarak bulunduğu bölgelerde çok yoğun dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdik.

FIRSATÇILARA FIRSAT VERMİYORUZ

Ülke genelinde bu süreci fırsata çevirmek isteyenlerle ilgili de açıklama yapan Başkan Kılıç, "Koronavirüs ortaya çıkmasından itibaren Bafra Kaymakamlığıyla bir kriz masası oluşturduk. Orada tüm kurumlar gibi biz de Bafra Belediyesi olarak yer alıyoruz. Her kurum kendi üzerine düşen sorumluluğu, bu kriz masasındaki görev paylaşımı çerçevesinde yerine getiriyor. Piyasada krizden kaynaklı fırsatçılara mahal verilmemesi, fırsat verilmemesi anlamında da Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemizin zabıta birimleri arasında koordineli bir şekilde çalışılarak denetimler yapılıyor. Denetimler sonucunda şunu da memnuniyetle söyleyelim Bafra'da bu manada bir sorun yaşanmıyor. Esnafımıza da bu noktada teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HER KONUDA YANLARINDAYIZ"

Sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları nedeniyle minnettar olduklarını vurgulayan Başkan Kılıç, "Bafra'da da tüm Türkiye genelinde de doktorlarımızdan başlayarak, tüm sağlık çalışanlarımız kendi hayatlarını da riske ederek, bu salgının ortadan kaldırılması için hakikaten hepimizden çok daha fazla çaba sarf ediyorlar. Biz kendilerine müteşekkiriz.Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER