banner223

Başkan Tosuner’den Kurban Bayramı Mesajı

Bafra Ziraat Odası başkanı Osman Tosuner, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tosuner’den Kurban Bayramı Mesajı

Bafra Ziraat Odası başkanı Osman Tosuner, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kurban Bayramını karşılamanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Osman Tosuner, Birlik ve Beraberlik Mesajı verdi.

Kurban Bayramı’nın herkesi hoşgörü ve iyilikte bir araya getirmesini dileyen Başkan Tosuner, “Bayramlar, iyiye, güzele ve sevgiye yakın olmak demektir. Umudu ve mutluluğu bizlere müjdeleyen Kurban Bayramı’nın coşkusunu milletimiz ve Çiftçimizle birlikte karşılamanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Tosuner mesajında; “Çiftçimiz için iyi bir sezon olmasını diliyoruz. İnşallah çiftçimizin yüzü güler, bölge insanlarımızın yüzü güler. Kurban Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bu güzel günlerde ve toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını diliyorum. Kurban Bayramının tüm insanlığa, çiftçilerimize huzur, sağlık, bereket dolu bir yıl getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle ilçe halkımızın ve İslam âleminin, Kurban Bayramını kutlar, saygılar sunarım.” ifadelerini kullandı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER