Kahraman Türk Ordusu’nun Sahadaki Mücadelesi Masada Bırakılamaz!

"Barış Pınarı" harekâtı ile şanlı ordumuz kadim Türk topraklarında! Bu ne büyük vuslat… ne büyük kavuşmadır. Bin yıl Türk olan bölge, yüz yıl sonra Mehmetlerini bağrına basıyor. Mehmetçiğin alın teri, özverisi, fedakarlığı ile kanı ve canı pahasına yazılan bu destansı mücadelenin kalıcı, milli politikalarımıza uygun anlaşmalarla taçlandırılması gerekmektedir. Şanlı Türk ordusunun Türkmeneli topraklarında attığı her adım ceddimizin ruhunu şad edecektir.

Kahraman Türk Ordusu’nun Sahadaki Mücadelesi Masada Bırakılamaz!

"Barış Pınarı" harekâtı ile şanlı ordumuz kadim Türk topraklarında! Bu ne büyük vuslat… ne büyük kavuşmadır. Bin yıl Türk olan bölge, yüz yıl sonra Mehmetlerini bağrına basıyor. Mehmetçiğin alın teri, özverisi, fedakarlığı ile kanı ve canı pahasına yazılan bu destansı mücadelenin kalıcı, milli politikalarımıza uygun anlaşmalarla taçlandırılması gerekmektedir. Şanlı Türk ordusunun Türkmeneli topraklarında attığı her adım ceddimizin ruhunu şad edecektir.

Mehmetçik Türkmeneli’nden Neden Bir Adım Geri Atmamalı?

Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridorunu yerle bir etmek, güney sınırlarımızı tehdit eden terör faaliyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan "Barış Pınarı" harekâtının en kısa zamanda, en az zayiatla, zaferle sonuçlanacağına yürekten inanıyoruz. Daha önce bölgede gerçekleştirilen yüze yakın harekâttan daha etkin sonuçlar alınmasını bekliyoruz. Başlanan harekât çok önemli bir adımdır. Ancak isimleri değiştirilen asırlık Türk illerinden sadece birkaç ilçe ve kasabanın özgürleştirilmesi sadece başlangıç sayılır.

Bölgemiz Nasıl Bu Hale Geldi?

Uygulanan hatalı politikalar yüzünden sınırımıza kadar gelen emperyalist ülkelerin projeleri İslâm coğrafyası ve ülkemizde istikrarı bozmaktadır. Bu sömürgeci ülkeler, emellerine ulaşabilmek için etnik veya mezhepsel farklılıkları kullanarak iç savaşlar çıkartmakta ve onları körüklemektedirler. Türk Milletinin asırlar boyunca huzur içerisinde, adaletle yönettiği İslâm beldelerinde oluk oluk akan kan “Vekalet Savaşları”nın ürünüdür. Savaşan güçler, isimleri sürekli değişen terör örgütleri değildir. Savaşın esas sebebi, emperyalist ideolojilerin İslâm bölgesindeki rant kavgasıdır. Akan kan Müslüman kanı, yıkılan şehirler Türk – İslâm şehirleri maalesef basiretsiz ve akılsız siyaset yüzünden kazanan emperyalist devletlerdir.
Başta ABD ve Rusya olmak üzere pek çok devletin bölgemizdeki kanlı planları gereğince kurulan ve sınırsız lojistik destek sağlanan DAEŞ, YPG, PYD, PKK, giriştikleri terör eylemleri ile yüzbinlerce insanın ölümüne, milyonlarca insanın evsiz ve yurtsuz kalmasına sebep olmuştur.
Amerika’sından Rusya’sına, Fransa’sından Almanya’sına kadar 55’ten fazla ülke, bölgemize bu örgütler aracılığı ile çöreklenmektedir. On binlerce tır silah ve mühimmat terör örgütlerine teslim edilmiştir. Büyük İsrail ve Büyük Ortadoğu kanlı projeleri gereği kanlı planlar uygulanmaktadır. Terör yapıları ile hayal edilen terör devletinin düzenli ordusunun kurulması hedeflenmektedir. Bölgemizin paylaşılması uzun süredir emperyalistler tarafından planlanmaktadır. Bugünlerde Osmanlı Cihan Devleti’nin 1. Dünya Savaşı’nda parçalanmasından sonra, Türk Milletinin hükümranlık alanlarında kurulan suni Suriye ve Irak devletçikleri de parçalanmak istenmektedir.
Yüce devletimiz ve şanlı Türk Ordusu inşallah bu kirli oyunları bozacaktır. Son terörist, bagi, son emperyalist işbirlikçi, satılmış uşak hak ettiği gibi yere serilene, bu iklime ait olmayan son işgalci kanlı hayallerine pişman edilene kadar, Müslümanlara yöneltilebilecek son silah kırılana kadar ordumuzun harekâtlarından ve onu yöneten milli siyasetten vazgeçilemez. Mehmetçiğin sahada yazdığı destanının heder edilmemesi için şu adımların atılması gerekmektedir:
1-Başlanılan Barış Pınarı Harekâtı, başlangıçta ortaya koyulan hedefler tamamen gerçekleştirilmeden durdurulmamalıdır.
2-Her şeyden önce Süleyman Şah Saygı Türbesi derhal yerine taşınmalıdır.
3-Ordumuzun şanlı mücadelesi Türkmeneli Cumhuriyeti’nin kurulması ile taçlandırılmalı, barış kalıcı hale getirilmelidir.
4-Hamasi söylemler ve temsilci parafı ile yürürlüğe sokulmaya çalışılan, Rusya ve ABD ile yapılan uluslararası anlaşmaların tüm maddeleri ve görüşme tutanakları meclise sunulmalı, mecliste görüşülmeli ve oylanmalıdır.
5-Şehit ve kayıplarımız TBMM’de gizli oturumunda görüşülerek zabıt altına alınmalıdır.
6-Yürütülmeye çalışılan uluslararası siyaset ve diplomasinin, harekât kazanımlarının hiçbir parti tarafından iç politika malzemesi yapılmasına izin verilmemelidir. Harekâtın siyasi rant için malzeme yapılmasına asla izin verilmemelidir.
7-Teamüllere aykırı mektuplar, lakayt sosyal medya mesajları, devletimizi ve milletimizi küçük düşürmek için bilinçli olarak yapılan açıklamalar karşısında misliyle mukabil, gerekli cevaplar verilmelidir.
8-Uluslararası hukuka aykırı olarak ve bilinçli bir şekilde yıkılan insanlık ortak mirası olan tarihi şehirlerin, İslâm beldelerinin aslına uygun olarak yeniden inşa edilmesi için gereken maddi kaynak ve bölgenin on yıllardır talan edilmesi sebebiyle doğan acılar; kurulacak tarafsız, uluslararası komisyonlar tarafından işgalcilerden tazmin edilmelidir.
9-Misakı Millî sınırlarından asla geri adım atılmamalıdır.
10-Osmanlı arşivleri kaynak alınarak bölgenin gerçek demografik yapısı ortaya koyulmalıdır.
11-Lozan müzakerelerinde ucu açık bırakılan maddeler netleştirilmeli, Türk Milletinin hükümranlık hakları ilan edilmelidir.

Millet Partisi
Genel Başkanlığı

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER