Profesyonel sanal ofis çözümleri

Sanal ofisler; toplantı odası kiralama, posta - kargo karşılama ve sekreterya gibi gerçek bir ofiste bulunan tüm hizmetleri sunmaktadır.

Profesyonel sanal ofis çözümleri

İş sahipleri tarafından kiralanan, fiziki olarak var olan fakat aktif olarak kullanılmadığı için kişiye özel odaların tahsis edilmediği ofis yöntemine sanal ofis denir. İşi gereği sürekli dışarıda bulunması gerektiği için ofiste zaman geçirmeyen ya da işlerini internet üzerinden yürütebilen kişiler sanal ofis hizmetini tercih etmektedir. Ekstra ofis masrafı ödemek istemeyen girişimciler ve home ofis çalışanları da sanal ofis hizmetlerinden faydalanmaktadır. Özellikle de başarılı işlere imza atmak isteyen girişimler, kartvizitlerinde şirket adresi gösterebilmek için hazır ofis ve sanal ofisleri kullanmaktadır. İş sahiplerinin kurumsal olarak bir ofise sahipmiş izlenimi verebilmelerine yardımcı olan sanal ofisler; toplantı odası kiralama, posta - kargo karşılama ve sekreterya gibi gerçek bir ofiste bulunan tüm hizmetleri sunmaktadır.

HAZIR OFİS KİRALAMA FİRMALARI

İçeriğimizin bu bölümünde İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hazır ofis imkanı sunan firmaları sizler için derledik…

NOT: Hazır ofis firmalarını belirttiğimiz içerisinde başta İstanbul olmak üzere birçok ilde faaliyet gösteren firmalardır. İstanbul içerisinde yer alan firmalar;

İstanbul Anadolu Yakası Hazır Ofis Kiralama Firmaları

İstanbul Avrupa Yakası Hazır Ofis Kiralama Firmaları olarak ayrılmaktadır. İstanbul’da hazır ofis kiralayan firmaların hepsinin Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda hizmetleri yer almaktadır.


 

Regus Hazır Ofis Kiralama

İstanbul’un en önemli ofis kiralama firmalarından bir tanesidir. İstanbul’un neredeyse bütün bölgelerinde hizmet vermektedir. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık hazır ofis kiralama imkanı sunulmaktadır.

Web: https://www.regus.com.tr

Telefon: 0212 900 82 54

Plaza Cubes Hazır Ofis Kiralama

Büyük bölümü İstanbul’da bulunan ve birçok semtinde ofisleri bulunan Plaza Cubes, sizlere en güzel imkanları sunmaya hazırlanan bir hazır ofis kiralama firmasıdır. İstediğiniz süreleri belirttiğiniz takdirde uygun ofisleri hizmetinize sunmaktadır.

Web: https://www.plazacubes.com

Telefon: 444 56 07


 

eOfis Hazır Ofis Kiralama

Türkiye’nin en büyük hazır ofis kiralama firmalarından bir tanesi olan eOfis, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde hizmet vermektdir.

Web: //www.eofis.com.tr

Telefon: 444 34 80

Workinton Hazır Ofis Kiralama

Yerli yabancı birçok hazır ofis firmaları arasında sıyrılıp isminden söz ettiren Workinton hazır ofis kiralama firması, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve isteklere göre hareket eden başarılı firmalardan bir tanesidir.

Web: https://www.workinton.com

Telefon: 444 9 866


 

Office İstanbul Hazır Ofis Kiralama

İstanbul merkezi hazır ofis kiralama firması olan Office İstanbul, son model ürünleriyle ve destek paketleriyle müşterilere büyük kolaylıklar sunmaktadır.

Web: //www.hazirofis.com.tr

Telefon: 0212 337 37 37

Kamara Hazır Ofis Kiralama

Sizi sadece işinize odaklayan, diğer bütün zaman kaybı işleri firma çalışanlarına bırakan Kamara hazır ofis şirketi, günlük aylık ve yıllık olarak hizmet sunmaktadır. İstanbul’un her iki yakasında da ofisleri bulunmaktadır.

Web: https://kamara.com.tr

Telefon: 0850 532 63 47

Levent Ofis Hazır Ofis Kiralama

İstanbul’un Levent ilçesinde hizmet veren Levent ofis, sunduğu imkanlar sayesinde bölgede oldukça büyüyen bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Çalışma ortamı bakımında müşterilerine modern konfor hizmeti sunmaktadır.

Web: https://www.leventofis.com

Telefon: 0212 284 51 51

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER