Aşçı ailesinden baba ocağında maneviyat dolu İftar yemeği

Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı, Bafra İlçesinin Karaburç Mahallesinde bulunan baba ocağında iftar yemeği organize etti.

Aşçı ailesinden baba ocağında maneviyat dolu İftar yemeği

         Her ramazan ayında ve dini bayramlarda olduğu gibi bu yılda ramazan ayında doğduğu toprakları unutmayan Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı, Bafra İlçesinin Karaburç Mahallesinde bulunan baba ocağında iftar yemeği düzenledi.

     Karaburç Mahallesi Camii İmam Hatibi İsa Uyar ve Bülbül Hoca Tahir Ağa Mescidi İmamı Necattin Boyun aşrı şerif okudular.

                                          “HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ”

     İftar yemeğinin ardından Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı yaptığı konuşmada,’’ Bu iftar yemeğini Aşcı ailesi olarak her yıl düzenliyoruz. Ramazan Ayı İftarları birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için manevi güç vermektedir. Bizler doğduğumuz şehrimizi, köyümüzü, mahallemizi hiç bir zaman unutmadık. Her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da baba Ocağımıza gelip, eş, dostlarımızla görüşüyoruz. Kabristan ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gurbete gittiğimiz yıllardan bu güne 60 Ramazan ve Kurban Bayramının 58’inde Baba Ocağında olduk. Her ramazan ayında geldik. Doğduğumuz toprakları unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız ''diyerek sözlerini tamamladı.

      Yapılan duaların ardından sohbet edildi. Çaylar içildi.

      İftar yemeğine; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 2004- 2009 dönemi Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Eski Samsun Milletvekili Ahmet Aydın, İstanbul Bafralılar Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, SAMKON Karadeniz Bölge Başkanı Savaş Hakkı Aydın, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Genççakır, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve yönetimi, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, , ASTAŞ Juki Samsun ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Selçuk Aşcı, ASTAŞ Juki Yönetim Kurulu Üyeleri Oral Aşcı, Neşat Aşcı, Birlik Başkanları, İşadamları, Mali Müşavir Ali Rıza Keçeli ile çok sayıda davetli katıldı.

          NAMIK AZGIN

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER