Askeri Protokol Toplantısı

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca ihtiyaç duyulan Veteriner Hizmetleri ile Gıda denetim ve Kontrol Hizmetlerinin karşılanmasına ilişkin 13.02.2018 tarihinde imzalanan protokolle belirlenen uygulama prosedürünün 5. Maddesinin 1. fıkrası ( c ) bendi gereği, 12.03.2018 tarihinde Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde bir toplantı düzenlenmiştir.

Askeri Protokol Toplantısı

Toplantı, Gıda ve Yem Şube Müdürü Semra GÜLTEN ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Turgut GÜLER’in Başkanlığında yapılmış olup toplantıya İl Jandarma Komutanlığı adına Jandarma İkmal Başçavuş Selim ATALAY, Sahil Güvenlik Komutanlığı adına Sahil Güvenlik İkmal Yüzbaşı Erdağı KARAPOLAT katılmışlardır.

Yapılan toplantı esnasında ilgili askeri birimlerin ihtiyaç duyduğu gıda denetim ve kontrol hizmetleriyle, hayvan hastalıklarıyla mücadele ve hayvan sağlığı hizmetleri konularında görüşmeler yapılıp karara bağlanmış ve toplantı tutanağı düzenlenmiştir. Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gıda kontrol ve denetim hizmetleri ile hayvan sağlığı hizmetleri 12.03.2018 tarihinden itibaren toplantıda alınan kararlara ve söz konusu protokolün uygulama prosedürü çerçevesinde rutin olarak gerçekleştirilecektir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER